Previous Next

Територіальні громади області протягом трьох днів вчитимуть розробляти конкурентоспроможні проєктні заявки щодо участі у гранті

Надрукувати

Відсьогодні в Полтавській облдержадміністрації для 20 представників територіальних громад області розпочато триденне очне навчання з розробки конкурентоспроможної проєктної заявки щодо участі у гранті. Проводиться захід в рамках обласної Програми сприяння залученню інвестицій, формуванню позитивного іміджу та розвитку міжнародного економічного співробітництва Полтавської області на 2021-2023 роки.

Запрошені тренери - кращі експерти, які мають практичний досвід із залучення коштів на соціальні, культурні, медіа, громадські та бізнес проєкти. Учасниками навчального процесу стали представники тергромад, які на конкурсній основі були відібрані для отримання практичного досвіду з написання конкурентоспроможних грантових проєктів.

Директорка консалтингової компанії «Центр розвитку «ЧАС ЗМІН», засновниця Школи з написання грантових проєктів, авторка YouTube-каналу «ЧАС ЗМІН» Мар’яна Кобеля та директор зі стратегічного розвитку «Центр розвитку «ЧАС ЗМІН» Юрій Звір – запрошені експерти, які протягом трьох наступних днів навчатимуть представників громад писати успішні проєкти розвитку, надаватимуть практичну допомогу у напрацюванні власної ідеї проєкту, віднайденні джерел залучення грантових коштів.

«Вітаю учасників навчального процесу. Вважаю, що успішний економічний розвиток територіальних громад залежить насамперед і від їх спроможності ефективно залучати інвестиційні кошти. Для цього необхідно вміти якісно розробляти конкурентоспроможні проєктні заявки. Сьогодні ми запросили кращих фахівців України, які готові поділитися з вами напрацьованим досвідом. Навчання стало можливим завдяки підтримці голови Полтавської ОДА Олега Синєгубова, депутатського корпусу Полтавської обласної ради та за ініціативи Департаменту економічного розвитку та залучення інвестицій облдержадміністрації. Ми завжди відкриті до співпраці та готові надавати вам всебічну допомогу. В свою чергу чекаємо від вас якісних проєктів», - зазначив заступник голови Полтавської ОДА Максим Калінін вітаючи учасників зібрання.

Навчання триватиме з 13 по 15 грудня. Учасники навчального процесу отримають сертифікати про отримання практичного досвіду з залучення коштів міжнародних фінансових організацій.