Фахівці Лубенського районного управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області продовжують перевіряти соціально значущі заклади

Надрукувати

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-Cov-2» (з урахуванням змін, що внесені постановою КМУ від 13.09.2021 року №954).

Фахівцями Лубенського районного  управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області у період з 01.11.2021р по 30.11.2021 року було здійснено 5 планових та 58 позапланових заходів державного нагляду, за результатами складено 26 приписів.

Спільно з поліцією Лубенського РУП, працівниками органів місцевого самоврядування,  проведені комісійні перевірки об’єктів продовольчої та непродовольчої торгівлі, закладів громадського харчування, перукарень, ТРЦ, автозаправних станцій, аптек, вокзалів та ін. щодо відповідності вимогам організації протиепідемічних заходів при торгівлі та наданні послуг населенню  на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби СОVІD – 19.

Під час  роботи комісії  було перевірено 771 об’єкт, складено – 78 протоколів про адміністративне порушення.

Члени комісії роз’яснили важливість вакцинації проти COVID – 19 та   дотримання  протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби

 

За матеріалами Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області