Вітання голови облдержадміністрації Олега Синєгубова із Днем місцевого самоврядування

Надрукувати

Шановні керівники й працівники органів місцевого самоврядування, депутати місцевих рад Полтавщини! Щиро вітаю з Днем місцевого самоврядування!

Сьогодні місцеве самоврядування є вагомою складовою народовладдя, дієвим інструментом вирішення як місцевих, так і загальнодержавних завдань. Це велика відповідальність, повʼязана з реалізацією повноважень органів публічної влади на місцях.

З нагоди свята висловлюю вам вдячність за активну громадянську позицію, компетентність, високий професіоналізм та наполегливість у забезпеченні розвитку громад.

Упевнений, що спільними зусиллями ми зробимо все для того, аби Полтавщина була територією активного зростання та процвітання, успішним прикладом реформи децентралізації.

Зичу всім, хто працює на благо громад, міцного здоров’я, нових здобутків у надзвичайно важливій і відповідальній суспільній справі, непохитної віри у щасливе майбутнє Полтавщини та України! Нехай розуміння і підтримка земляків завжди надають вам впевненості у подоланні перешкод і досягненні бажаних результатів навіть у найскладніших ситуаціях!

 

Олег СИНЄГУБОВ,

голова Полтавської обласної

державної адміністрації