Previous Next

На Полтавщині стартував конкурс підтримки підприємницької діяльності „StartUP Poltava Regionˮ

Надрукувати

Сьогодні, 2 грудня, в облдержадміністрації стартував конкурс підтримки підприємницької діяльності „StartUP Poltava Regionˮ. Одинадцять конкурсантів, чиї стартап-проєкти були допущені до участі у конкурсі, презентували свої ідеї.

До уваги членів конкурсного комітету представлено бізнес-проєкти:  відкриття магазину жіночого одягу «Tiny Store», надання послуг з переробки деревини «Вторинний дуб», створення принту на одязі «Open clothes», вирощування мікрозелені «Green Planet», створення глемпінгового комплексу «Where is?», кафе здорового харчування «Heall&Ppy», win-win діджитал-хабу «Upmix. сom», мобільного додатку та інтерактивного сайту «B-parking», фото майстерні «ТАФТГ», майстерні «Кремнієва долина».

Відкриваючи конкурс „StartUP Poltava Regionˮ тимчасово виконуюча обов’язки директора Департаменту  економічного розвитку та залучення інвестицій Полтавської ОДА Олена Онупко повідомила, що  започатковано його відповідно до Комплексної програми розвитку малого та середнього підприємництва у Полтавській області на 2021-2023 роки. Активність передбачає спрямування коштів обласного бюджету на започаткування підприємництва, створення нових напрямків або розширення вже існуючих видів підприємницької діяльності. Конкурс буде проводитися в декілька етапів. Переможці отримають сертифікати на грошову премію.

Нагадаємо, це вже не перший конкурс ділової активності започаткований через обласну програму. У середу, 1 грудня, голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов вручив сертифікати на отримання грошової премії переможцям конкурсу ділової активності «Мій бізнес». Кошти обласного бюджету спрямували на розвиток власної справи учасників АТО/ООС та членів їх сімей.