Previous Next

Результати рейдів на території Чорнухинської ОТГ

Надрукувати

Фахівці Лубенського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області ( на території Чорнухинської ТГ) продовжують проводити  перевірки, щодо дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних заходів на період карантину,  у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби.

Невідомий об'єктКонтролюють виконання обмежень, визначених  постановою КМУ  від 09.12.2021 року №1236 та постановами Головного державного санітарного лікаря України.За період з 02.11.2021р. по 30.11.2021р. фахівці  управління здійснили заходи державного нагляду:

1 планову перевірку згідно річного плану здійснення заходів державного нагляду в сфері дотриманням санітарного  законодавства.  За результатами обстеження суб’єкту господарювання надано припис.

8 позапланових перевірок  по дотриманню протиепідемічних заходів. Порушень не виявили.

Також у складі робочої групи  разом з представниками  поліції, представниками  органів місцевого самоврядування були здійснені  комісійні перевірки по виконанню карантинних обмежень.

За результатами комісійних рейдів було складено протоколи про адміністративні правопорушення.

Проводиться постійна роз’яснювальна робота щодо дотримання протиепідемічних заходів, запроваджених на час карантину, а також про важливість вакцинації проти COVID -19.

Рейди тривають, робота з питань щодо виконання протиепідемічних заходів продовжується.

Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області