Протягом минулого тижня фахівці Держпродспоживслужби Полтавщини перевірили майже 800 об’єктів

Надрукувати

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області здійснюють контролю за виконанням обмежень, визначених постановою КМУ від 09.12.2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним погіршенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом» та постановами Головного державного санітарного лікаря України.

Спільно із органами влади та місцевого самоврядування, Національної  поліції фахівці Управління щоденно проводять перевірки суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, громадського харчування,  закладів освіти та іншими об’єктами по виконанню встановлених карантинних заходів.

У період з 22.11.2021 р. по 28.11.2021р. спеціалісти  Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області перевірили майже 800 об’єктів.

Порушення протиепідемічних вимог встановили на 203  об’єктах. До порушників застосовувалися відповідні заходи реагування, зокрема надано 347 приписів (пропозицій),  складено 113 протоколів про адміністративне правопорушення.

У 9 випадках щодо виявлених порушень інформувались органи місцевої влади, 11 випадках проінформовано органи поліції.

Зокрема фахівці управління перевірили:

Перевірки тривають. Дотримуйтеся елементарних протиепідемічних заходів, піклуйтеся один про одного! Всім здоров’я!

 

За матеріалами Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області