На Полтавщині запрацювала інтерактивна мапа з рухом снігоприбиральної техніки – Олег Синєгубов

Надрукувати

Полтавщина першою в Україні впровадила інтерактивну мапу з відслідковуванням снігоприбиральної техніки на дорогах місцевого значення.

Голова Полтавської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов розповів, що вся інформація публічна й доступна на сайті (amd.pl.ua) Агентства місцевих доріг Полтавської області. На ньому можна буде спостерігати, де зараз знаходиться та чи інша машина, що має GPS-трекер.

«Будь-хто може зайти на офіційний сайт Агентства та подивитися, де саме зараз працює снігоприбиральна техніка. Це зручно як і для працівників підприємства, так і для простих громадян. Все відкрито й доступно в один клік», – зауважив Олег Синєгубов.

Він додав, що загалом до зимового утримання місцевих доріг на Полтавщині підготовлено 225 одиниць техніки. Зокрема, в області працюватимуть: 73 піскорозкидачі (з них 46 з відвалами); 22 автогрейдери; 6 бульдозерів; 22 трактори МТЗ; 45 фронтальних навантажувачів (екскаваторів); 2 одиниці роторних механізмів. Вже заготовлено 26000 т протиожеледного матеріалу.