Previous Next

Громадська рада при Полтавській облдержадміністрації звернеться до населення області щодо необхідності вакцинуватися

Надрукувати

Учасниками засідання секретаріату Громадської ради при Полтавській облдержадміністрації сьогодні, 18 листопада, підготовлено звернення до населення області щодо необхідності у проведенні вакцинації.

Про таке рішення заявив голова консультативно-дорадчого органу Олександр Дербеньов.

Також головами постійних комісій Громадської ради, які були присутні на засіданні, схвалено питання, що плануються до розгляду консультативно-дорадчим органом, засідання якого попередньо заплановано на 30 листопада поточного року.

Зокрема це  й питання, що стосуються  екологічної безпеки області, проблем та перспектив розвитку промисловості, надання пільг та соціальних гарантій учасникам бойових дій.

«У Лубнах другу добу горить міське сміттєзвалище. Пожежа ще масштабніша, ніж  була на Макухівському. До Громадської ради звертаються жителі Лубен щодо смогу, який стоїть над містом, та впливає на самопочуття людей. Ми повинні підняти це питання, адже суспільна думка  повинна бути обов’язково почута», - заявив Олександр Дербеньов в ході засідання секретаріату.

На засіданні також наголошено, що питання соціального захисту учасників бойових дій повинно бути пріоритетним в області, і завдання Громадської ради  -  захистити  їх інтереси.