«Довідник безбар’єрності» поповниться новим розділом

Надрукувати

Суспільство уже формує запит на безбар’єрність. За місяць з моменту запуску «Довідника безбар’єрності» його відвідали понад 15 тисяч осіб, серед найпопулярніших розділів – «Словник».

Користувачі шукають коректну лексику – як правильно писати, говорити, звертатися, щоб не образити. Так плавно і ненав’язливо толерантне спілкування входить до порядку денного суспільства.

Читачі цікавляться правилами безбар’єрної мови, шукають, що таке «рівність» або яким коректним відповідником замінити нетолерантне слово «інвалід».

 20% відвідувачів проводять на сайті до 10 і більше хвилин. Є і ті, хто залишається на півгодини й довше. Активність спостерігається навіть на вихідних, коли здавалося б усі зайняті своїми насущними справами чи відпочинком.

 Ознайомитися з довідником можна за посиланням: https://bf.in.ua/

 Скоро довідник поповниться новим розділом, який розкаже про етику поведінки з різними людьми.

 У розділі читачі знайдуть відповіді на питання:

Нагадаємо, «Довідник безбар’єрності» – ініціатива і флагманський проєкт першої леді Олена Зеленська. Він створений у співпраці з громадськими організаціями, правозахисниками, психологами, батьками, що виховують дітей з інвалідністю, українськими та міжнародними експертами. Аналітичну та технічну підтримку проєкту надавала Безбар'єрність.