Протягом минулого тижня фахівці Держпродспоживслужби Полтавщини перевірили майже 900 об’єктів

Надрукувати

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області здійснюють контролю за виконанням обмежень, визначених постановою КМУ від 09.12.2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним погіршенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом» та постановами Головного державного санітарного лікаря України.

Спільно із органами влади та місцевого самоврядування, Національної  поліції фахівці Управління щоденно проводять перевірки суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, громадського харчування,  закладів освіти та іншими об’єктами по виконанню встановлених карантинних заходів.

У період з 25.10.2021 р. по 31.10.2021р. спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області перевірили майже 900  об’єктів.

Порушення протиепідемічних вимог  встановили  на 259  об’єктах. До порушників застосовувалися відповідні заходи реагування, зокрема надано 259 приписів (пропозицій),  складено 41 протокол  про адміністративне правопорушення.

У 14  випадках щодо виявлених порушень інформувались органи місцевої влади, 7 випадках проінформовано органи поліції.

 

Зокрема превірили:

Рейди тривають! Дотримуйтеся карантинних вимог і не хворійте!

 

 За матеріалами Головного управління

Держпродспоживслужби в Полтавській області