• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Дуже важливо, щоб усі наші домовленості з Президентом Байденом були реалізовані на сто відсотків – звернення Президента Володимира Зеленського

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки!

Сьогодні Президент Байден підписав ухвалений Конгресом пакет підтримки – підтримки, зокрема, української. Шлях довжиною пів року подолали. Хай би що хто казав, але ми здобуваємо підтримку, якої потребуємо – потребуємо, щоб і надалі захищати життя від російських ударів. Цими днями вже максимально активно працювали з нашими американськими друзями – на всіх рівнях, – щоб оперативно наповнити цей пакет від Сполучених Штатів саме такою зброєю, яка потрібна нашим воїнам. Від «атакамсів» і артилерії, від протитанкової зброї і ракет для «хаймарсів» до необхідної ППО і техніки.

Громади Полтавщини готові прийняти внутрішньо переміщених осіб до місць тимчасового проживання

Війна змусила тисячі українців покинути свій рідний дім і шукати прихисток. Полтавщина за цей час стала повноцінним гуманітарним хабом, де надають підтримку всім, хто цього потребує. Особливу увагу приділяємо забезпеченню житлом внутрішньо переміщених осіб.

Антон Чубенко ознайомився з роботою Полтавського фахового коледжу мистецтв імені М.В. Лисенка

Полтавський фаховий коледж мистецтв імені М.В. Лисенка – один із найстаріших на Полтавщині та в Україні закладів фахової передвищої мистецької освіти.

Правила утримання та збереження полезахисних лісових смуг, розташованих на землях сільськогосподарського призначення комунальної форми власності

Департамент агропромислового розвитку облвійськадміністрації нагадує Правила утримання та збереження полезахисних лісових смуг, розташованих на землях сільськогосподарського призначення комунальної форми власності (далі – Правила), відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 650.

Як діє порядок компенсації за проїзд пільговиків на Полтавщині

Полтавська область єдина в Україні, де повноцінно діє Порядок надання додаткової компенсації вартості проїзду автомобільним транспортом на міжміських та міжобласних автобусних маршрутах загального користування окремим категоріям громадян за рахунок коштів обласного бюджету.

Які проєкти можна фінансувати за допомогою краудфандингу та де шукати доброчинців? Новий освітній серіал на Дія.Освіта

На платформі Дія.Освіта доступний новий освітній серіал, спрямований на вивчення способів залучення фінансування для особистих проєктів через краудфандинг.

Обладнання для підсилення вогневих груп передали на Полтавщині

Військовослужбовцям передали обладнання для підсилення мобільних вогневих груп області. Ним військові доукомплектують автомобілі, які використовують для захисту неба Полтавщини.

Сторінка 1 із 1994

Image

Анонси

Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
Стартує Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk