Гайд «Публічні закупівлі ООН для українського бізнесу»

Надрукувати

Запрошуємо підприємства Полтавщини ознайомитися з новим гайдом, який розроблений Державною установою «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» з метою збільшення участі вітчизняного бізнесу в закупівельних процесах Організації Об’єднаних Націй, який містить корисні для бізнесу теоретичні та практичні частини, а саме:

Представники ООН відзначають, що українські постачальники – дуже конкурентоспроможна група, що має відповідні стандарти, якість товарів та послуг, а також готові активно співпрацювати з українськими компаніями. 

За останні декілька років участь українських компаній в тендерних процесах ООН  зросла.

ООН протягом 2023 року, збільшено обсяги закупівель для потреб гуманітарного реагування та відновлення в Україні.

Агенції ООН найчастіше закуповують в українських постачальників товари та послуги за наступними галузями:

Нині за оцінками Кабінету Міністрів України, Світового банку, Єврокомісії та ООН, на кінець 2023 року загальна вартість реконструкції та відновлення в Україні протягом наступних 10 років становитиме 486 млрд дол. США. Велика частка міжнародної допомоги надходитиме саме через публічні закупівлі ООН.

Тож переходьте за наведеним посиланням: https://cutt.ly/iw71PmVZ, користуйтеся інструкціями унікального гайду, беріть участь в публічних закупівлях та налагоджуйте ділову співпрацю!