Команда Михнівської гімназії «Успіх» здобула третє місце на Всеукраїнському конкурсі мультимедійних проєктів

Надрукувати

Із проєктом про М. Остроградського команда Михнівської гімназії «Успіх» Лубенської міської ради виборола третє місце на Всеукраїнському конкурсі мультимедійних проєктів «Врятувати від забуття».

У Києві відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу мультимедійних проєктів «Врятувати від забуття», організований Міжнародним благодійним фондом національної пам’яті України та комітетом Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій.

Також до організації заходу долучилися представники Інституту історії України НАН України, Кабінету Міністрів України, Спілки письменників України.

Мета конкурсу «Врятувати від забуття» – підвищення інтересу молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам’яті та подолання історичних міфів.

Команда Михнівської гімназій «Успіх» представила на конкурсі біографічну  відеороботу «Шляхами Остроградського» й стала одним із переможців, посівши ІІІ місце серед 280 відеоробіт зі всієї України.

Гімназисти  Дмитро Кишкань та Каміла Романюта успішно представили цей проєкт у Національному музеї літератури України. Керівники проєкту – Алла Демидчик та  Анатолій Супрун, а також діти дякують фахівцям Національної Академії Наук України за співпрацю, подарунки та матеріальне заохочення.

Переглянути відеодоробок «Шляхами Остроградського» можна за покликанням: https://youtu.be/4hlNiSTD-Mk