Завершено обласний конкурс учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання

Надрукувати

Із 25 по 27 березня 2024 року на Полтавщині онлайн тривав Обласний конкурс учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання (онлайн формат). Його організували і провели фахівці  Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради (ОЦНТТУМ).

У заході взяли участь 32 учасники – вихованці закладів позашкільної освіти, учні закладів загальної середньої освіти Полтавщини віком 7–10 років. Вони змагалися в номінаціях: теоретичний залік; конструкторське завдання; творче завдання; технічне завдання; домашнє завдання; в особистому та командному заліках. За результатами конкурсу діти вибороли: 1 місць – 13, 2 місць – 12, 3 місць – 16. Вітаємо переможців!

 Із їхніми списками можна ознайомитися на сайті Полтавського ОЦНТТУМ ПОР: https://poltavaocnttum.h-it.top/oblasnyj-konkurs-uchniv-molodshogo-shkilnogo-viku-z-pochatkovogo-tehnichnogo-modelyuvannya-onlajn-format-21-29-03-2024/

Приємно зазначити, що всі  5 учасників від Полтавськго  ОЦНТТУМ ПОР здобули призові місця: одне 1 місце, два 2 місця та два 3 місця. Переможців підготували керівники: Т. А. Матюшенко, О. Г. Козирод.

Призери конкурсу в кожній номінації та особистому заліку визначені журі за найбільшою кількістю балів. У командному заліку – за найбільшою сумою балів, отриманою двома учасниками від закладу освіти в чотирьох номінаціях. Окремо визначені призери у номінації «Домашнє завдання».

Призери отримають дипломи Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді. Учасники, які здобули 1 місця, візьмуть участь у Всеукраїнському конкурсі учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання.