Педагогічний івент «Наукові дослідження в економіці: інновації, сучасні виклики та перспективи»

Надрукувати

28 березня 2024 року Комунальний заклад Полтавської обласної ради «Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді»  спільно з Департаментом освіти і науки Полтавської обласної військової адміністрації провели семінар-практикум для популяризації інноваційних практик наукової освіти та підвищення якості освітнього процесу і рівня організації роботи з дослідницько-експериментального напрямку. У семінарі взяли участь педагогічні працівники, які викладають економічні дисципліни.

З мотивувальними промовами  до учасників зібрання звернулися директор Департаменту освіти і науки Полтавської обласної військової адміністрації, кандидат економічних наук Євген Кончаковський та керівник  Комунального закладу Полтавської обласної ради «Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді» Валерій Биков.

Особливий гість – співзасновник мережі магазинів «Аврора» Лев Жиденко –  поділився з присутніми секретами економічного успіху та відповів на питання, які хвилюють педагогів-наставників юних науковців-МАНівців.

Завдяки підписанню меморандуму про співпрацю між Полтавською обласною МАН та однією з найуспішніших компаній групи Аврора – ТОВ «Вигідна покупка» – відкриваються нові горизонти співпраці між освітнім та бізнес-середовищем, що сприятиме зростанню потенціалу та конкурентоспроможності Полтавщини.

Комунікаційна директорка Bendukidze Free Market Center Наталія Мельник  анонсувала для присутніх навчальний курс із викладання основ економічного мислення у школі, розроблений Центром Бендукідзе. Учасники семінару отримали у подарунок ексклюзивні підручники з економіки.