Previous Next

Одна з військових частин Національної Гвардії відзначила річницю створення

Надрукувати

19 березня одна з військових частин Національної гвардії України Полтавщини відзначила 31-шу річницю створення. Особовий склад частини привітали заступник начальника ОВА Максим Калінін, командир частини полковник Андрій Галущак, заступник начальника Центрального оперативно-територіального об’єднання НГУ по роботі з особовим складом полковник Вадим Макаренков.

«Від імені керівництва ОВА дякую кожному і кожній за вашу службу. Зі свого боку ми постійно підтримуємо вашу частину. Реагуємо на потреби та передаємо необхідні речі. Також залучаємо до допомоги соціально відповідальний бізнес. І надалі будемо вас підтримувати, адже наша спільна мета – найшвидша перемога», – наголосив Максим Калінін.
Військова частина створена 19 березня 1993 року. Військовослужбовці мужнього несуть службу, забезпечують правопорядок та боронять країну від ворога.
«Частина має свою історію. З 2014 року військовослужбовці виконують завдання за призначенням в зоні ведення бойових дій. Із перших днів повномасштабної війни разом зі Збройними силами дали відсіч російській навалі, – сказав Андрій Галущак. – Дякую всім за службу. Кожен із вас робить свій внесок у перемогу».
«Військова частина виконує завдання на передовій. Бійці обороняють країну на різних напрямках. І наразі військові перебувають у зоні бойових дій, мужньо боронять країну, – сказав Вадим Макаренков. – Разом до перемоги».
З нагоди свята службовці Нацгвардії отримали відзнаки, обласної військової адміністрації та державні нагороди.