Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Публічний діалог: особливості рівного охоплення всіх груп населення і роль ЗМІ у його побудові»

Надрукувати

Вінницький пресклуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів в рамках проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними медіа».

Вебінар «Публічний діалог: особливості рівного охоплення всіх груп населення і роль ЗМІ у його побудові» відбудеться 15 березня з 10:00 до 13:00 в режимі онлайн на платформі ZOOM.

Ця тема важлива для представників\представниць українських медіа. Адже журналісти є ключовими медіаторами при побудові діалогу між громадою і владою. Вдала комунікація на цьому рівні може сприяти подоланню наслідків війни, протидії ворожій пропаганді, а також побудові демократичного толерантного суспільства.

Участь безкоштовна. Кількість місць обмежена – 20 учасників з однієї області.

Для участі у вебінарі заповніть реєстраційну анкету онлайн за посиланням: https://forms.office.com/r/2TJj329hTH

Заявки на участь приймаються до 17:00 години 14 березня 2024 року. Запрошення та посилання на ZOOM-платформу для участі будуть надіслані учасникам заздалегідь.

Програма вебінару передбачає такі теми

Що таке діалог:

принципи діалогу;
передумови для діалогу;
що треба знати про комунікацію;
роль ЗМІ у створенні майданчиків для діалогу.
Особливості публічного діалогу:

недискримінація та неупередженість;
рівна участь усіх;
відповідальність ЗМІ;
роль фасилітатора/фасилітаторки.
Експертки-лекторки вебінару:

Тетяна Дурнєва, ГО «Громадський Холдинг «ГРУПА ВПЛИВУ»;

Наталя Кертичак, Фонд «Освіта для демократії».

Із додатковими запитаннями звертайтеся за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Контактні особи: Наталія Болховська – (050)193-24-23, Світлана Шевчук – (067)892-00-08, координаторка у Полтавській області Ірина Курочка – (050) 753-04-55.

Цей захід організований в рамках проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними медіа», який реалізує ВОГО «Вінницький прес-клуб» за підтримки Міжнародної фундації виборчих систем (IFES), Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та британської допомоги від уряду Великої Британії. Будь-які думки, висловлені під час заходу, належать авторам і не обов’язково відображають погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів та Уряду Великої Британії.