Previous Next

До Профспілки захисників України приєдналися Богдан Корольчук, спортсмени, військові та ветерани Полтавщини

Надрукувати

13 березня в спорткомплексі «Акварена» відбувся вступ перших членів до первинних організацій Полтави та Полтавського району Всеукраїнської профспілки захисників України, спортсменів та працівників сфер. 

«З кожним днем у нашій країні збільшується кількість ветеранів. Ми повинні допомогти їм адаптуватися до нормального життя, зокрема і через спорт. Усі спортсмени знають як поставити перед собою мету та йти до неї. І стосується це не тільки спортивних досягнень. Звісно, ми підтримуватимемо ініціативи, спрямовані на допомогу ветеранам та їхнім родинам. Власне такі цілі й ставить перед собою спілка, а створення ветеранського простору «Полтавщина непоборна» – один із кроків, який надає можливість реалізовуватися ветеранам, обговорювати проблеми, вирішувати нагальні питання, розвивати комунікаційні та інші якості», – зазначив перший заступник начальника Полтавської ОВА Богдан Корольчук.

Члени спілки ставлять перед собою амбітні плани.

«Ми тільки на етапі створення команди однодумців, але вже маємо чіткий план дій: залучення нових членів профспілки з різних сфер, щоб реалізовувати різноманітні проєкти; надання психологічної та соціальної допомоги; підтримка бізнесу, підприємницької діяльності ветеранів; спортивно-масова діяльність», – говорить ветеран війни, керівник первинної організації захисників України та ветеранів війни в м. Полтава Всеукраїнської профспілки захисників України, спортсменів та працівників сфер Олександр Краснович.

Охочі підписали заяви на вступ до первинної організації профспілки.

Анонсували перший захід – підготовку та проведення змагань для ветеранів війни та військовослужбовців «Полтавщина непоборна» на базі спортивного комплексу «Авкарена».