UNDP оголошує грант на створення та розвиток ветеранських центрів та просторів у Полтавській та Миргородській громадах

Надрукувати

Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй (UNDP) в Україні оголошує грант на створення та розвиток ветеранських центрів та просторів. Шукаємо громадські організації, які допоможуть зробити громади доступнішими та комфортнішими для ветеранів та ветеранок.

Географія конкурсу для Полтавської області: Полтавська та Миргородська громади

Грант охоплює два компоненти:

Інфраструктурний компонент включає закупівлю будівельних матеріалів та ремонт приміщень для створення нових або розвитку вже існуючих ветеранських центрів для кращої соціальної адаптації ветеранів/ветеранок та їхніх родин.

Компонент підтримки, супроводу та посилення потенціалу ветеранів і ветеранок, членів їхніх родин, а також фахівців, що надають цю підтримку. Він може передбачати соціальний супровід, надання різних типів психологічних послуг, надання правової допомоги, організацію груп само-/взаємодопомоги тощо.

Тривалість проєкту – до 9 місяців. Запланований початок імплементації проєкту – квітень 2024 року. 

Громадські або благодійні організації, що подаватимуть проєктні пропозиції за цим конкурсом, мають відповідати таким обов’язковим вимогам:

Деталі

https://www.undp.org/uk/ukraine/news/undp-oholoshuye-hrant-na-stvorennya-ta-rozvytok-veteranskykh-tsentriv-ta-prostoriv-u-tsilovykh-hromadakh-dnipropetrovskoyi?fbclid=IwAR1zSBUikpmBYQJGr2Iku7f1j2JbklkwkmXBrOIcUelNMuk9CWnhD6n6qOw