Previous Next

На Полтавщині нагородили переможців II етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН

Надрукувати

У Полтаві відбулася урочиста церемонія нагородження переможців II (обласного) етапу  Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН. Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

Він зауважив, що Полтавщина щедра інтелектуальними талантами, науковими дослідженнями та відкриттями. Це вкотре доводять вихованці Полтавського територіального відділення МАН України.

«Понад 300 дітей з усієї області відзначили дипломами І, ІІ та ІІІ ступеня. Вони стали кращими серед 549 учасників у чотирьох наукових профілях. Право представляти Полтавщину на всеукраїнському етапі вибороли 68 юних науковців, – розповів Філіп Пронін. – Потенціал наших дітей вражає, надихає та мотивує. Бажаю усім, хто примножує наукові здобутки Полтавщини, наснаги й невтомності на шляху до розвитку та інновацій».

Захід організували Полтавська обласна військова адміністрація, Полтавська обласна рада та комунальний заклад Полтавської обласної ради «Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді».