Роман Романчук – переможець обласного етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Географія»

Надрукувати

Переможцем обласного етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Географія» став Роман Станіславович Романчук. Педагог викладає географію в Комунальному закладі «Полтавська загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів № 20 імені Бориса Серги Полтавської міської ради Полтавської області», є спеціалістом другої кваліфікаційної категорії.

За плечима учителя – 5 років педагогічного стажу, упродовж яких він працює над розвитком критичного мислення дітей на уроках географії засобами інформаційно-цифрових технологій. Саме майстерне використання Романом Станіславовичем інформаційно-цифрових технологій в освітній діяльності допомагає йому розвивати в учнів та учениць критичне мислення, уміння аналізувати та робити зважені висновки на основі географічних даних і фактів. Серед його пріоритетів – і робота з обдарованими дітьми.
Запорукою успіху на цьогорічному обласному етапі конкурсу «Учитель року» Р. Романчук вважає самоосвіту. Це не єдина переможна участь у конкурсі на його педагогічному шляху, адже педагог не раз брав участь в Обласному ярмарку кращих розробок навчальних матеріалів для дистанційного компонента освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти, здобувши 2023 року ІІ місце. Також Роман Романчук на допомогу колегам опублікував 295 методичних матеріалів на національній освітній платформі «Всеосвіта», які мають понад 200 тис. переглядів.
Бажаємо Роману Романчуку гідно представити Полтавщину на всеукраїнському етапі конкурсу «Учитель року – 2024» і здобути перемогу!