На Полтавщині проводять територіальний етап шкільних ліг

Надрукувати

В області тривають змагання в межах проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Проводять територіальний етап.

«Юні баскетболісти змагаються в межах проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Виборювали право представляти свою громаду на районному етапі 50 команд дівчат і 109 – хлопців. На наступний рівень потрапили 46 команд, змагання тривають», – розповів начальник ОВА Філіп Пронін.
У Скороходівському ліцеї учні чотирьох шкіл громади змагаються з баскетболу. Виборюють звання найкращого команди хлопців та дівчат. Юні спортсмени демонструють непоганий рівень володіння м’ячем і демонструють публіці трюки.
«Я займаюсь баскетболом 8 років, мені подобається, це круто. Ми сьогодні грали з Петрівкою і Новокочубеївкою, мені сподобалося», – сказав учень восьмого класу Скороходівського ліцею Андрій Котелевський.
Боротьба між командами напружена.
«Сьогодні змагання розпочалися доволі запекло, адже дійсно команди сильні. Кожна команда готувалася. Нині презентують свої заклади найсильніші. Рахунок є доволі різний, 32 на 4 , 18 на 10, також дуже багато моментів трьохочкових», – сказав в.о. начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Скороходівської селищної ради Сергій Совин.
У результаті перше місце вибороли баскетболісти зі Скороходового. Вони й поїдуть на районний етап шкільних ліг.