У ПНПУ імені В.Г.Короленка відбувся антикорупційний тренінг

Надрукувати

На контролі Полтавської ОВА перебувають питання щодо протидії та запобігання корупції в органах державної влади й місцевого самоврядування, юридичних особах приватного та публічного права.

Згідно з нормами Закону України «Про засади державної антикорупційної політики на 2021-2025 роки» в Полтавській області здійснюється така системна робота в сфері публічного управління.

Заступник начальника Полтавської ОВА Антон Чубенко виступив перед учасниками антикорупційного тренінгу. Його провели для 70 здобувачів вищої освіти та викладачів Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.

На виконання  Антикорупційної стратегії на 2021-2025 рр. в регіоні антикорупційний тренінг для правосвідомих освітян мав на меті ознайомлення учасників освітнього процесу з нормами Закону України «Про запобігання корупції», міжнародних договорів, ратифікованих Верховною Радою України, низкою підзаконних актів.

Співпраця закладів освіти та органів державної влади й місцевого самоврядування із закладами освіти буде продовжуватися з метою формування в суспільстві нульового сприйняття корупції та розбудови регіону з урахуванням практики розвинених демократичних держав.