У ПНПУ імені Короленка відбувся випуск магістрів факультету педагогічної і мистецької освіти

Надрукувати

Полтавщина поповнюється молодими фахівцями і фахівчинями просвітницької сфери.

У Полтавському національному педагогічному університеті імені В.Г. Короленка провели засідання урочистої академії з нагоди випуску магістрів факультету педагогічної і мистецької освіти.
Їх привітали заступник начальника Полтавської ОВА Антон Чубенко, ректорка університету Марина Гриньова, директор Департаменту культури і туризму ОВА Ірина Удовиченко, освітяни, педагоги університету.
«Щоб отримати ступінь магістра, потрібно багато років навчань, важкої праці. Ви їх пройшли достойно і з честю. Обраний вами фах передбачає постійний розвиток себе, дітей, оточуючих. Полтавський педагогічний університет – це системо утворююча освітня одиниця і в області, і в державі, яка відкриває нові імена, дає нові таланти. І ви, шановні магістри, є частиною тієї наукової еліти, якою ми пишаємося», – звернувся з вітальним словом до магістрів Антон Чубенко.
Цьогоріч факультет педагогічної і мистецької освіти випустив 461 магістра.
«Нашій країні потрібна талановита молодь. Та молодь, яка приймає правильні рішення, вміє розробляти проєкти, доводити справу до кінця. Дякуючи Збройним Силам України, ми маємо можливість навчати наших дітей та давати їм необхідні знання. Шановні магістри, ви – гордість нашого університету та України», – зауважила ректорка Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка Марина Гриньова.
Серед випускників-магістрів – вихователі закладів дошкільної освіти, учителі початкових класів, музичного, образотворчого та хореографічного мистецтва, соціальні педагоги, логопеди, дефектологи.
«Я пишаюся тим, що є випускницею цього університету. Випускники мистецького факультету – фахівці своєї справи. Ви втілюєте неповторне та самобутнє, автентичне, українське. Багато з вас – переможці всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Бажаю вам не зупинятися на досягнутому, постійно удосконалюватися та йти вперед. Обласні заклади культури завжди відкриті для вас для реалізації свого потенціалу», – сказала Ірина Удовиченко.