На Полтавщині стартував регіональний етап Національного конкурсу «Благодійна Україна - 2023»

Надрукувати

У Полтавській області стартував регіональний етап Національного конкурсу «Благодійна Україна - 2023» – «Благодійна Полтавщина -2023». Регіональним партнером Асоціація благодійників України  у Полтавській області традиційно виступає Благодійний фонд Карітас Полтава. 

Усі подані заявки на Національний конкурс «Благодійна Україна-2023» із Полтавської області будуть розглянуті на регіональному рівні, а переможці в області будуть нагороджені на окремій церемонії нагородження, що пройде у м. Полтава.

Асоціація благодійників України та Благодійний фонд «Карітас Полтава» запрошують доброчинців, меценатів, волонтерів Полтавської області номінуватися або номінувати своїх колег на участь в Національному конкурсі «Благодійна Україна». У конкурсі можуть брати участь благодійники, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2023 року. Для участі у конкурсі необхідно заповнити заявку та надіслати її у форматі word на електронну адресу конкурсу до 30 квітня 2024 року. Участь у конкурсі безоплатна.

 Умови участі у конкурсі, заявка, конкурсні номінації та інше за посиланням: https://blagoukraine.org/news/poltava_2023-2112.html