Previous Next

У ляльковому театрі 250 дітей зустрічали Святого Миколая

Надрукувати

Свято в Полтавському академічному обласному театрі ляльок влаштували для дітей пільгових категорій.

Зустрічали Святого Миколая 250 маленьких глядачів із 14 міст та районів Полтавщини. Квитки на новорічну виставу «Насправді Дід Мороз існує» та солодкі подарунки отримали діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, які виховуються в сім’ях опікунів (піклувальників), прийомних родинах, дитячих будинках сімейного типу, діти з сімей, у яких батьки ухиляються від виконання батьківських обов’язків, діти, чиї батьки загинули під час участі в операції Об’єднаних сил ЗСУ, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, отриманих  у районах проведення операції Об’єднаних сил ЗСУ.

«Для малечі підготували  святкову виставу про Діда Мороза. Кожен отримає тематичний  подарунок. Крім цього, для малечі влаштували ігри та розваги. Обласне дитяче свято до Дня Святого Миколая проводять щороку.  Його влаштовують за ініціативи служби у справах дітей. Це вже стало доброю традицією», – розповіла в.о. начальника служби у справах дітей Полтавської облдержадміністрації Ірина Фоменко.

Маленькі відвідувачі фотографувалися з казковими героями та Святим Миколаєм.  

Новорічні святкові заходи відбудуться також у комунальному закладі «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Полтавської обласної ради. Зараз там перебуває 47 дітей, які опинились у складних життєвих обставинах.