Previous Next

Рада Регіонального розвитку: презентували проект Перспективного плану регіонального розвитку Шишацького району

Надрукувати

12 грудня 2018 року, на завершення 4-ї каденції (2017-2018 рр.) роботи Громадської ради при Шишацькій райдержадміністрації, консультативно-дорадчим органом проведено заключне засідання.

На засіданні підсумували економічний та соціальний розвиток району за 2018 рік та  виконання бюджету  району за 9 місяців. Звітували про виконання Програми розвитку та підтримки аграрного комплексу Шишацького району за пріоритетними напрямками на період до 2020 року.

На засіданні презентували проект Перспективного плану регіонального розвитку Шишацького району  на 2019-2021 роки. Представники громадських організацій обговорили проект та внесли свої пропозиції й побажання.  

Голова Шишацької райдержадміністрації Віктор Іваненко прокоментував Перспективний план розвитку району в розрізі реальних  видатків та відповів на питання громадськості. Він зазначив, що діалог влади з консультативно-дорадчим органом був плідним і конструктивним, адже кожна пропозиція та зауваження від інститутів громадянського суспільства знаходила розуміння та фахову реалізацію в житті органом виконавчої влади.

Також  представили проект Програми економічного і соціального розвитку Шишацького району на 2019 рік та формування бюджету.

За матеріалами Шишацької РДА.