У Нехворощанській ОТГ обговорили перспективи розвитку громади на 2019-2021 роки

Надрукувати

У Нехворощанській ОТГ відбулося перше (установче) засідання Ради регіонального розвитку. Його учасники обговорили перспективи розвитку громади на 2019-2021 роки.

На початку засідання сільський голова Юрій Мовчан розповів, що він 12 листопада відвідав засідання Ради регіонального розвитку за участю Президента України, на якій було дано доручення щодо розробки Перспективних планів розвитку територій на 2019-2021 роки.

– Рада регіонального розвитку – це нагода провести аналіз ефективності кожного керівника і зробити зріз стартової ситуації з урахуванням специфіки кожної території, – наголосив Юрій Мовчан.

Розуміючи важливість планування своєї подальшої діяльності, учасники зібрання поставили перед собою важливі стратегічні цілі: енергоефективність комунальних закладів і благоустрій територій, водозабезпечення, переробка та сортування твердих побутових відходів, ремонт наявної дорожньої інфраструктури, розвиток освіти, медицини та спорту.

Керівникам профільних управлінь і відділів Нехворощанської сільської ради об’єднаної територіальної громади доручили розробити та подати на розгляд Ради регіонального розвитку Перспективний план розвитку Нехворощанської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки.

За матеріалами, наданими Нехворощанською

об’єднаною територіальною громадою