Previous Next

Медійників та працівників зв’язку привітали з професійним святом

Надрукувати

Сьогодні, 16 листопада, з нагоди Дня працівників телебачення, радіо та зв’язку фахівців галузі вітали з професійним святом.

З вітальним словом до присутніх звернувся депутат Полтавської обласної ради Руслан Рогов та директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вікторія Пилипенко.

«Неможливо сучасне життя уявити без телебачення та радіо. У кожного є своя улюблена програма, для когось голоси ведучих вже стали впізнаваними та знайомими. Саме від вас ми дізнаємося про всі новини, які відбуваються в місті, області, країні, світі. Я бажаю вам побільше позивних і мирних новин»,  – сказав Руслан Рогов.

Крім відзнак, для медівників влаштували екскурсію в Національному музеї-заповіднику Миколи Васильовича Гоголя.

«Незвичний формат привітання обрали для представників засобів масової інформації. Ви звикли до камер, мікрофонів, студій. А ми запропонували  вам   «перенестися» на кілька століть назад, у часи, коли не було ні телебачення, ні радіо. Люди спілкувалися за допомогою листів. Змінюються часи і змінюється  інформаційний простір. Професія, яку ви обрали водночас і нелегка і цікава. Тож бажаємо вам успіхів та натхнення. А ваші об’єктиви частіше нехай стають свідками гарних подій», – зазначила Вікторія Пилипенко.

Відзначили й ветеранів теле- та радіомовлення.

«Дякую, що в цей день згадали такого телерадіодинозавра  як я. Не обійтися цієї роботи. Будьте завжди чесними з собою та своїми глядачами. Вітаю вас зі святом і бажаю наснаги  у цій професії», -  сказав заслужений журналіст України Микола Ляпаненко.

Найкращим працівникам телеканалів вручили подяки та грамоти облдержадміністрації, обласної ради, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Полтавській області та Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Довідкова: Свято встановлено «...на підтримку ініціативи працівників радіо, телебачення та галузей зв’язку України...» згідно з Указом Президента «Про День працівників радіо, телебачення та зв’язку» від 11 листопада 1994 року. Історія свята розпочалася 16 листопада 1924 року, коли у Харкові в ефір вийшла перша в Україні радіопрограма. Відтоді журналісти та працівники сфери радіо відзначали цей день як професійне свято.