Previous Next

У Полтаві привітали аграріїв з професійним святом

Надрукувати

Щороку у третю неділю листопада в Україні професійне свято відзначають працівники сільського господарства. На Полтавщині підсумували роботу аграріїв та завершили хліборобський рік. Всіх, хто причетний до цієї галузі сьогодні вітали в обласному музично-драматичному театрі ім. М.В. Гоголя.

В урочистостях взяли участь представники влади, керівники сільськогосподарських підприємств, аграрії та фермери. З вітальним словом    до присутніх звернувся голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко. Він наголосив на досягненнях аграріїв області, які працюють у не простих умовах. І запевнив, що з боку обласної влади робиться все можливе для підтримки аграрного сектору області. Спільно з обласною радою виділяються кошти для розвитку малого і середнього бізнесу.

 «Нині держава переживає нелегкі часи. Випробувань багато. Йде зміна формату аграрного сектору та ведення аграрного бізнесу. І те, що роблять аграрії в форматі харчової безпеки країни, дуже важливо. Полтавщина – лідер в аграрному секторі. Хочу привітати працівників сільського господарства  зі святом та водночас подякувати їм за їхню працю, яка водночас і важка, і прочесана. У нас чимало досягнень в цій галузі, і за кожним нелегка робота селян. Тож всіх вітаю з професійним святом. Бажаю міцного здоров’я та успіхів», - зазначив Валерій Головко.  

Кращі представники сільського та переробного господарства отримали почесні грамоти та подяки. Відзначили нагородами та квітами й ветеранів праці. А розважали присутніх творчі колективи Полтави та Полтавський симфонічний оркестр.