Previous Next

Представників усіх юридичних спеціальностей привітали з професійним святом

Надрукувати

Щорічно 8 жовтня в Україні відзначають День юриста. Це свято з’явилося у зв’язку з виходом відповідного Указу Президента України «Про День юриста» від 16 вересня 1997 року.

В обласний центр естетичного виховання учнівської молоді на тематичні урочистості завітали представники професії з усіх районів області. Привітати правників Полтавщини з професійним святом завітали заступник голови облдержадміністрації Олег Пругло, виконувач обов'язків директора Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Олександр Лемешко, директор Полтавського регіонального центру з надання вторинної правової допомоги Олександр Черчатий, начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України у Полтавській області Іван Клочко. Кращих фахівців своєї справи вони нагородили почесними грамотами та подяками.

«Сьогодні у цьому залі зібралися як професіонали, так і майбутні фахівці. Нині ваша професія є досить затребуваною. Знайти хорошого юриста і себе в юриспруденції дуже складно. Дякую всім, хто обрав цю професію. Бажаю фахівцям галузі успіхів у реалізації важливих завдань», - зазначив Олег Пругло.

«Ми з вами постійно перебуваємо у вирі різноманітних подій: успішно реалізовуємо проект «Я МАЮ ПРАВО!», допомагаємо громадянам захищати їхні права, впроваджуємо онлайн-сервіси, відкриваємо «Open Space», розширюємо коло партнерів. Завдяки здібностям, зваженим рішенням, енергії, досвіду усіх працівників юстиції Полтавщини  ГТУЮ у Полтавській області посіло чільне місце в рейтингу територіальних управлінь. Разом ми згуртована команда. Нам є чим пишатися, і є до чого прагнути»,  звернулася до колег  в.о. начальника Головного територіального управління юстиції у Полтавській області Дар’я Бриндак.

Після церемонії нагородження правознавців із професійним святом вітали творчі колективи обласного центру естетичного виховання учнівської молоді.